Info: +40.744.565.154

De ce sa incepi un business fara sa ai un produs avantajos?

Cu Speedliner Romania puteti concura cu oricine si o sa castigati! Vindeti cel mai bun produs! Afacerea ta cu piata exclusiva (MONOPOL pe zona dorita). Pachete de afaceri incepand de la € 7500.

Topcoat HG

Topcoat HG

Topcoat HG este un polimer poliuretanic bicomponent alifatic de acoperire si se aplica peste capitonajul cu Speedliner EuroHS sau Speedliner EuroHC.Se prezinta ca un strat transparent care poate fi de sine colorat conform cerin?elor in momentul utilizari si confera o stralucire suplimentara capitonajului (HG - High Gloss). Acest strat este special formulat pentru aplicatii de interior si exterior si are luciu excelent si retentie de culoare. Deasemenea se poate combina cu particule metalice sau pearlescente pentru a oferi culorii capitonajului un aspect metalizat sau pearlescent. Cand Speedliner Euro HS este acoperit cu Topcoat HG creste si mai mult rezistenta chimica si mai ales stabilitatea UV a culorii pe termen lung. Se recomanda ca si strat final la folosirea culorilor deschise (alb , galben etc). Rezistenta suprafetelor acoperite la intemperii si coroziune este comparabila cu a lacurilor de cea mai inalta calitate disponibile comercial si industrial. Topcoat HG se aplica prin pulverizare cu pistol conventional, pensule sau role si are un timp de uscare de suprafata de 45-60 de minute in temperaturi ambientale de 20 - 25 C.

Top Coat HG lac bicomponent incolor polimeric
Top Coat HG lac bicomponent incolor polimeric

Top Coat HG este un lac bicomponent incolor polimeric special dezvoltat pentru a da un plus de protectie capitonajului dar si un plus de stralucire. Se foloseste ca un strat de finisare subtire, se poate pigmenta si de asemenea poate fi aditivat cu particule metalice pentru a obtine culori metalizate. Pentru acoperirea capitonajului antibacterial acesta este preaditivat cu componenta antibacteriala. Se mai foloseste si in situatiile in care este nevoie de protectie extrema sau de un strat de “sacrificiu”.Se amesteca in proportie de 1 la 1 si se aplica folosind pistolul de amorsa.KEVLAR

Fibre originale DuPont Kevlar - fibre aramide folosite ca aditiv special pentru cresterea rezistentei la taiere si rupere a capitonajului polimeric. Se recomanda folosirea fibrelor Kevlar pentru aplicatiile "heavy-duty" / "hard use" pentru suprafete expuse la un factor de stres ridicat.

Kevlar este disponibil exclusiv in Europa pentru capitonajele oferite de Speedliner Europe de catre EPP Group Ltd.

Aditivul se amesteca in prealabil cu componenta A apoi se amesteca componenta B si pigmentul de culoare. Se aplica prin pulverizare, cu pensula sau rola.

DuPont si Kevlar sunt marci inregistrate ale E.I. du Pont de Nemours si a companiilor afiliate acestora.

Aditiv Kevlar
Aditiv Kevlar
Aditiv Kevlar

Kevlar – este un aditiv care se poate adauga la polimer. Fibrele de kevlar vor creste rezistenta la taiere al capitonajului dar va scadea rezistenta la rupere a acestuia. Speedliner are exclusivitate (bold exclusivitate) in folosirea acestui aditiv.

Aditivi antiderapare. Pentru suprafetele care au nevoi de un extra de protectie la alunecare – ex. mediu umed – se recomanda folosirea aditivilor antiderapanti. Acestea se presara pe stratul proaspat de capitonaj si apoi se acopera cu un strat subtire de polimer sau lac.Glow In The Dark

"Glow in the dark" - este un aditiv special luminescent folosint pentru a evidentia zonele cu risc ridicat sau pericol potential. Aditivul se mixeaza in lacul polimeric TopCoat HG si se aplica peste capitonajul de baza. Capitonajul de baza trebuie sa fie o culoare deschisa - alb sau galben. Dupa uscarea completa, zona acoperita se incarca de la lumina (ex pe timpul zilei) si emite lumina fiind vizibila pe timpul noptii. Capitonajule polimerice cu aditiv "Glow in the dark" sunt disponibile exclusiv in reteaua SPEEDLINER EUROPE si implicit SPEEDLINER ROMANIA.

SPEEDLINER ROMANIA