Info: +40.744.565.154

De ce sa incepi un business fara sa ai un produs avantajos?

Cu Speedliner Romania puteti concura cu oricine si o sa castigati! Vindeti cel mai bun produs! Afacerea ta cu piata exclusiva (MONOPOL pe zona dorita). Pachete de afaceri incepand de la € 7500.

Speedliner® - capitonaj protectiv permanent

Speedliner® este un capitonaj protectiv permanent oferind maximum de protecţie disponibilă pe piaţă la ora actuală.

Speedliner® este un polimer poliurethanic/ureea elastomeric de înaltă performanţă conceput pentru aplicarea în strat gros pe diferite suprafeţe. Este singurul capitonaj protectiv aplicabil prin pulverizare, cu rola sau pensula permiţând adăugarea de aditivi anti-alunecare. Capitonajul formează un înveliş durabil, cu aspect cauciucat,hidroizolant,rezistent la impact,abraziune, coroziune, la majoritatea produselor chimice, la diversi factori de mediu naturali sau artificiali. Fiind şi un hidroizolant de înaltă calitate se poate folosi în capitonarea diverselor suprafeţe , subansamble ce urmează a fi folosite terestru, subteran sau subacvatice care în mod normal sunt expuse continuu factorilor de mediu pe întreaga lor durata de viată . Datorită caracteristicilor sale , Speedliner® oferă protecţie totală suprafeţelor pe care este aplicat eliminând uzura datorată diverşilor factori de mediu naturali şi/sau artificiali ridicând durata de viaţă a acestora. Textura sa oferă o excelentă suprafata antiderapanta. Ca şi aditivi amintim fibrele originale DuPont™ Kevlar ® utilizate pentru creşterea rezistenţei la tăiere şi rupere . Aplicabil într-un strat cu grosimi de la 1mm până la 150mm satisface exigenţele oricărei aplicaţii iar adeziunea la diverse suprafeţe (metal, metal vopsit, fibră de sticlă, plastic, lemn, beton sau zidărie) face gama de utilizări practice nelimitata. Conceput ca şi un capitonaj de bena pentru camionete şi utilitare şi-a dovedit rapid utilitatea în multe alte domenii de la transporturi până la vehicule militare, alimentar, farmaceutic , medical , maritim , comunicaţii etc.

Cu o gamă largă de culori ( peste 25 culori standard) dar având şi posibilitatea de a folosi culori specifice – Speedliner ® are un aspect estetic deosebit .La cerere se pot folosi şi culori metalizate sau pearlescente.

Speedliner® “spray-on liner” este cu adevărat numarul 1 pe plan mondial în categoria capitonajelor protective datorită rezistentenţei la întindere şi la rupere, de 2-3 ori mai mare decât la celui mai apropiat competitor (4900 psi fata de 1800psi; 865lbs-f/in fata de 250lbs-f/in) , stabilitate UV maximă , gamei diversificată de culori şi performanţelor pe termen lung.

În conformitate cu legislaţia europeană în vigoare mijloacele de transport şi/sau containerele utilizate la transportul produselor alimentare trebuie sa fie construite/concepute în aşa fel încât să permită curăţarea şi /sau dezinfectarea adecvată. Deasemenea echipamentele folosite trebuie sa fie de aşa natură încât să se reducă la minim orice risc de contaminare. În sprijinul acestora Speedliner® oferă o componenţă antibacterială activă permanentă . Astfel fără a diminua caracteristicile şi rezistenţa capitonajului la diversi factori de uzură – componenţa antibacteriană adaugă o protecţie activă permanentă pe toata durata de viaţă a capitonajului , împotriva bacteriilor, microbilor şi mucegaiului. Suprafeţele capitonate sunt astfel usor de curaţat şi previn contaminarea produselor transportate. Din informatiile pe care le deţinem, măsurile de protecţie împotiva contaminării se vor extinde şi asupra mijloacelor de transport în comun precum şi a ambulanţelor în viitorul apropiat. Datorită versatilităţii sale Speedliner® va fi o opţiune deloc de neglijat pentru capitonarea suprafeţelor din aceste mijloace de transport.

Speedliner® România oferă garanţie pe viaţă pentru capitonajul aplicat pentru cumpărătorul iniţial.

Speedliner® se aplică doar profesional de către aplicatori autorizaţi.

SPEEDLINER®EUROPE , SPEEDLINER EURO HS®, SPEEDLINER EURO HC®, TOP COAT™precum şi altele menţionate în acest website  sunt marci înregistrate proprietate a d-lui Colin D. Nash

KEVLAR® ŞI DUPONT™ sunt marci înregistrate preprietatea E.I. du Pont de Nemours şi a companiilor afiliate acestora.

Folosirea acestora fară permisiune în scris se pedepseşte conform legilor naţionale şi europene în vigoare.

SPEEDLINER ROMANIA