Info: +40.744.565.154

De ce sa incepi un business fara sa ai un produs avantajos?

Cu Speedliner Romania puteti concura cu oricine si o sa castigati! Vindeti cel mai bun produs! Afacerea ta cu piata exclusiva (MONOPOL pe zona dorita). Pachete de afaceri incepand de la € 7500.

Intrebări frecvente despre capitonajele realizate cu Speedliner®.

Care este diferenţa dintre Speedliner Euro HS ® şi alte capitonaje polimerice aplicabile prin pulverizare?

Cu cea mai înalta rezistenţă la întindere , impact,uzură , abraziuni şi tăiere de pâna la 3 ori mai mare decât al competitorilor nostri, capitonajul cu Speedliner Euro HS® oferă cea mai bună protecţie pentru suprafaţa dumneavoastră. Prin adăugarea unui aditiv special in capitonaj – fibra de Kevlar® originală DuPont™ – rezistenţa la tăiere este mărită considerabil.

Capitonajul nostru are o înaltă rezistenţă UV – îşi păstrează culoarea în timp chiar dacă este expusă constant la razele solare.

Posibilitatea utilizarii capitonajului cu Speedliner Euro HC® - oferă o protecţie suplimentară antibacterială , anti microbiană şi anti fungică activă permanentă.

De ce folosiţi fibra de Kevlar®?

Fibra de Kevlar® se foloseşte ca un aditiv adăugat în timpul amestecării produsului pentru creşterea considerabilă a rezistenţei la tăiere şi rupere.

Se foloseşte in aplicaţii care necesită o rezistenţă sporită sau care sunt supuse unei uzuri accentuate , în zonele cu risc de impact şi abraziune ridicată.

Fibra de Kevlar® originală DuPont™ nu este disponibilă la toate capitonajele competitorilor noştri.

Cât de gros este stratul aplicat de capitonaj?

Aplicarea capitonajului este recomnadată într-un strat de cca 2,5-3mm pentru a atinge parametri de rezistenţă specificaţi. Totuşi se poate aplica in diferite grosimi incepând de la 1.5mm, în funcţie de necesitaţile sau dorinţele clientului.

Ce culori se pot folosi?

Oferim peste 25 de culori din stoc : Negru, Verde închis, Verde smarald – metalic, Verde mediu, Verde camuflaj, Galben, Alb, Alb luminescent, Roşu, Roşu garnet – metalic, Albastru petrol, Albastru închis, Indigo – metalic, Albastru mediu, Maro camuflaj, Portocaliu,Gri charcoal, Gri mediu, Gri dove, Gri deschis precum şi alte nuanţe speciale metalice.Speedliner Euro HS® se poate folosi şi cu anumiţi pigmenţi auto cea ce face lista de culori şi nuanţe aproape nelimitată.Speedliner EuroHS® se poate colora , la cerere , in nuanţa specifica autovehicolului clientului – “color matched”.

Este Speedliner Euro HS® rezistent la soluţii chimice?

Speedliner Euro HS® are o rezistenţă ridicata şi se comporta foarte bine la diferite soluţii chimice. Pentru a afla rezistenţa la o anumită substanţa vă rugam să ne contactaţi.

Trebuie să folosesc soluţii speciale pentru a restaura/păstra culoarea in timp?

NU! Speedliner EuroHS® îşi păstrează culoarea, inclusiv culorile deschise (alb) şi chiar dacă este expus continuu la radiaţiile solare.

Ce garanţie este oferită pentru capitonaj?

Garanţia oferita pentru capitonajul polimeric realizat cu Speedliner Euro HS® sau Speedliner Euro HC ® este pe viaţă !

Centrele de aplicare autorizate şi dealer-ii autorizaţii garantează aplicaţia capitonajului. Capitonajul realizat cu Speedliner Euro HS® are o garanţie pe viaţa impotriva oricaror defecte chimice sau de fabricaţie. Orice lucrare de reparaţie se face gratuit.

Care sunt condiţiile pentru garanţia pe viaţă?

Garanţia pe viaţa este oferita clientului iniţial. Daca suprafaţa/autovehicolul capitonat se înstrainează – garanţia se transferă doar în anumite condiţii. În cazul în care transferul de garanţie este dorit, un control al capitonajului de catre un aplicator/ dealer autorizat este necesar iar acesta va stabili condiţiile de transfer ale garanţiei.

Garanţia pe viaţa este oferită pentru capitonaj aplicat in grosime de cel puţin 2,5mm.

Clientul trebuie sa informeze aplicatorul despre condiţiile de uzura specifice utilizarii suprafeţei capitonate ( ce se transporta, la ce abraziuni sau impact se preconizează a fi supusă suprafaţa, la ce soluţii chimice va fi supusă, condiţii speciale de mediu – subansamble submersate sau subterane, alte condiţii specifice sau speciale). În funcţie de necesitaţile specifice aplicatorul recomanda grosimea stratului de capitonaj polimeric şi oferă garanţia cerută de client.

Pentru a beneficia de garanţie şi eventuala reparaţie gratuită a capitonajului , clientul se obligă să notifice aplicatorul despre defectele apărute in termen de cel mult o luna – 30 zile calendaristice de când defectul a fost observat. Aplicatorul va remedia gratuit defectele in cel mai scurt timp.Speedliner® Romania îşi rezerva dreptul de a retrage licenţa de aplicator/dealer autorizat tuturor colaboratorilor(aplicatori sau dealeri) care nu respectă normele de garanţie. În aceste cazuri Speedliner ®România va oferi reparaţie gratuita într-un alt centru de aplicare!

Cât durează aplicarea capitonajului prin pulverizare?

În funcţie de programul aplicatorului/ dealer-ului ales autovehicolul poate fi colectat în aceeaşi zi sau în dimineaţa următoare. Aplicaţiile speciale pot sa dureze un timp mai îndelungat – 2/3 zile. În general un timp de cca 6-8 ore este suficient pentru o aplicaţie standard.

“Quality is usually worth a little patience” – calitatea , de obicei merită puţină răbdare.

Cât durează uscarea capitonajului şi cât de repede pot să folosesc autovehicolul/suprafaţa după aplicare?

Speedliner Euro HS® este uscat – la atingere in cca 2ore de la aplicare, în condiţii de temperatură normale - 22⁰C. Uscarea de suprafaţa se obţine dupa cca 24h iar suprafaţa capitonată poate fi folosită pentru încărcături uşoare. Uscarea de profunzime durează cca 3-5 zile în funcţie de temperaturile ambientale. În timpul uscării, capitonajul are un miros specific strident dar după uscarea în profunzime acesta dispare. După uscarea în profunzime capitonajul atinge limitele maxime de rezistenţă specificate.

De ce perioadă de uscare este mai îndelungată decât a altor capitonaje?

Competitorii noştrii oferă capitonaje cu o uscare mult mai rapidă, la unele uscarea fiind instant – 3-90 secunde! (aceasta este totuşi o uscare de suprafaţă – nu în profunzime).

Datorită proceselor chimice şi a formulei exclusive a Speedliner Euro HS® , capitonajul nostru are nevoie de cca 3 zile pentru o uscare în profunzime. Această perioadă este necesară pentru că aceste procese chimice să ducă la rezistenţa specificată a capitonajului nostru – o rezistenţă de până la 3 ori mai mare decât a competitorilor noştrii cu uscare rapidă. Diferenţa se vede în timp. Nu există nici un capitonaj cu uscare instant sau rapidă pe piaţa mondială, care să egaleze calităţile capitonajului nostru.

Pe ce suprafeţe se poate aplica?

Speedliner Euro HS® se poate aplica pe o varitate mare de sufrafeţe pentru diverse aplicaţii. Regula generală este – dacă suprafaţa se poate vopsi atunci capitonajul se poate aplica fără probleme. Dintre cele mai uzuale suprafeţe amintim: metal, metal vopsit în prealabil, lemn, fibră de sticlă sau carbon, lemn, elemente de zidărie,beton, diferite substraturi sau spume. Dacă aveti nelămuriri sau o suprafată specială vă rugăm sa ne contactaţi.

Este hidroizolant?

DA! Este un hidroizolant total – poate fi folosit în aplicaţii submarine (capitonarea unor suprafeţe care se vor folosi in mod normal sub apa – chiar şi în apa mării – exemplu : subansamble ale platformelor de foraj marin) sau subterane ( capitonarea unor suprafeţe ce urmează a fi îngropate în pământ –exemplu : cutii metalice pentru conexiuni telefonice, electrice etc).

Cât costa aplicarea capitonajului?

Costul capitonajului este direct influenţat de grosimea stratului aplicat.Speedliner® România oferă preţuri recomandate lăsând la latitudinea aplicatorilor/dealer-ilor autorizaţi libertatea de a-şi stabili singuri preţurile.

Pentru a afla preţurile recomandate pentru capitonarea unei suprafeţe specifice vă rugăm să ne contactaţi cu detalii.

Pentru preţuri finale vă rugăm să contactaţi un dealer autorizat.Speedliner® România va poate recomanda dealerul din zona dumneavoastră iar daca acesta nu este prezent vă putem oferii soluţii alternative.

Se pot realiza modele / sigle specifice?

Cu Speedliner Euro HS® toate tipurile de creații grafice sunt posibile . Puteţi vedea câteva exemple în galeria de imagini.

Dealer-ul/aplicatorul d-voastra local vă poate confirma competenţa sa de a executa creaţii grafice.

Cum pot deveni un aplicator/dealer autorizat?

Pentru a deveni un aplicator/dealer autorizat Speedliner® România trebuie să achiziţionaţi unul dintre pachete. Acestea conţin toate uneltele specifice necesare aplicarii capitonajului, o selecţie completă de echipamente de protecţie precum şi cursul de training. De asemenea acestea conţin şi o cantitate de polimer şi alte soluţii specifice – amorse, degresanţi etc. Cantitatea de polimer şi soluţii difera, în funcţie de pachetul ales dar este suficientă pentru recuperarea în totalitate a costului iniţial al pachetului.

Care este preţul unui pachet?

Preţul pacetului este stabilit de dealerul exclusiv din zona dumneavoastră. Dacă nu există încă un dealer exclusiv, preţul va fi stabilit de către Speedliner ® România. Vă rugam să ne contactaţi pentru detalii.

Oportunitaţi de afaceri.

Speedliner® Romania îşi propune crearea unei reţele naţionale de aplicatori/ dealeri oferind pachete de afaceri specifice fiecărui potenţial partener. Începind de la pachete de baza – pachetul “in house” pâna la pachete Dealer local/judeţean/regional exclusiv. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina – oportunităţi de afaceri sau contactaţi-ne cu detalii şi cerinţe specifice.

SPEEDLINER®EUROPE , SPEEDLINER EURO HS®, SPEEDLINER EURO HC®, TOP COAT™precum şi altele menţionate în acest website  sunt marci înregistrate proprietate a d-lui Colin D. Nash

KEVLAR® ŞI DUPONT™ sunt marci înregistrate preprietatea E.I. du Pont de Nemours şi a companiilor afiliate acestora.

Folosirea acestora fară permisiune în scris se pedepseşte conform legilor naţionale şi europene în vigoare.

SPEEDLINER ROMANIA