Info: +40.744.565.154

De ce sa incepi un business fara sa ai un produs avantajos?

Cu Speedliner Romania puteti concura cu oricine si o sa castigati! Vindeti cel mai bun produs! Afacerea ta cu piata exclusiva (MONOPOL pe zona dorita). Pachete de afaceri incepand de la € 7500.

Grafica Gallery.

Modele grafice personalizate

Aplicabil prin pulverizare , cu pensula sau cu rola, capitonarea cu SPEEDLINER EURO HS® ofera un alt mare avantaj – creearea unor modele grafice personalizate utilizând polimeri sau lacuri speciale disponibile prin reţeaua SPEEDLINER® ROMÂNIA. Modele grafice compuse din text, logo-uri sau imagini aduc un plus de calitate şi un aspect estetic placut capitonajului creeat cu SPEEDLINER EURO HS®.Modele grafice pot fi folosite şi pentru semnalizarea acesoriilor de siguranţă, reclamă, publicitate sau pentru a oferii acel aspect unic personalizat dorit de către clienţii noştrii. Pentru informaţii suplimentare şi instrucţiunii va rugam să ne contactaţi.

Speedliner modele grafice personalizate Speedliner modele grafice personalizate Speedliner modele grafice personalizate

SPEEDLINER®EUROPE , SPEEDLINER EURO HS®, SPEEDLINER EURO HC®, TOP COAT™precum şi altele menţionate în acest website  sunt marci înregistrate proprietate a d-lui Colin D. Nash

KEVLAR® ŞI DUPONT™ sunt marci înregistrate preprietatea E.I. du Pont de Nemours şi a companiilor afiliate acestora.

Folosirea acestora fară permisiune în scris se pedepseşte conform legilor naţionale şi europene în vigoare.

SPEEDLINER ROMANIA