Speedliner ® vă oferă protecţie pentru suprafeţele care necesită vopsire

Bine aţi venit pe blog!

Capitonaj van

Câţi dintre noi nu a avut neplăceri cauzate de protejarea diferitelor suprafeţe care trebuiau vopsite frecvent pentru a le putea feri de daunele cauzate de intemperii, zgârieturi sau lovituri? Fiecare gospodărie s-a confruntat cu această provocare. Nu v-aţi dori, în sfârşit, o vopsea care să ofere o protecţie specială şi îndelungată care să vă scutească de alte cheltuieli pentru materiale şi de efortul pe care trebuie să îl depuneţi în procesul vopsirii suprafeţelor dorite? Speedliner® vă oferă soluţia de care aveţi nevoie. Capitonajele polimerice realizate cu produsele noastre vă oferă o protecţie eficientă şi de lungă durată pentru suprafeţele care necesită o protecţie specială.

Care sunt cele mai frecvente situaţii în care Speedliner® vă poate scoate din încurcătură? Dacă sunteţi posesorul unui pick-up sau al unui van, ştiţi cât efort necesită menţinerea spaţiului de transport în condiţii optime. Capitonarea acestor suprafeţe vor fi o investiţie de durată pentru dumneavoastră, astfel veţi reuşi să protejaţi nu doar maşina, ci şi marfa pe care doriţi să o transportaţi.

Situaţia devine şi mai interesată în cazul în care doriţi să transportaţi alimente şi sunteţi nevoit să vă conformaţi normelor legale aflate în vigoare. Pe lângă recondiţionarea spaţiului de transport veţi avea nevoie şi de un material care să ofere o protecţie antibacterială, antimicrobială şi antifungică pentru evitarea îmbolnăvirii persoanelor transportate, iar produsele noastre excelează în acest tip de protecţie.

Ce vă mai pot oferi produsele Speedliner® în comparaţie cu vopselele obişnuite? Pentru proprietarii de utilaje a căror suprafaţă necesită o bună stabilitate pentru evitarea  accidentelor de muncă, capitonajele polimerice Speedliner® asigură o suprafaţă antiderapantă garantată, elegantă şi totodată estetică pentru utilajul respectiv.

În cazul transporturilor mixte, capitonajul polimeric Speedliner®  este de neînlocuit. Se întâmplă frecvent să fiţi nevoiţi să transportaţi diferite tipuri de marfă în zile diferite şi astfel să existe riscul de contaminare accidentală încrucişată. Cum este posibil acest lucru? Dacă aveţi într-o zi un transport de materiale de construcţie, dupa care urmează un transport de persoane sau animale vii, urmat imediat de transportarea unor produse de panificaţie, zarzavaturi sau alte alimente, riscul contaminării bacteriale încrucişate este foarte ridicat. Produsele Speedliner® sunt deosibit de performante din acest punct de vedere, capitonajul va rezista atât aţiunilor externe (lovituri, zgârieturi etc.), cât şi pericolului reprezentat de diferitele bacterii, capabile să transmită boli şi să devină o ameninţare la sănătatea şoferului sau a persoanelor implicate în transport.

Exemplele prezentate în acest articol reprezintă tot atâtea atuuri pentru a alege produsele Speedliner. Cu ajutorul acestora van-ul dumneavoastră va fi un mijloc de transport mai sigur, mai rezistent la intemperii sau alte acţiuni din exterior şi nu în ultimul rând mai elegant. Nu ezitaţi să optaţi pentru această variantă estetică cu protecţie garantată oferită de către producătorii Speedliner® .

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Speedliner ® vă oferă protecţie pentru suprafeţele care necesită vopsire

  1. Roxana spune:

    Intradevar, multi dintre noi ne confruntam cu asemenea probleme. Ne bucuram ca acum este Speedliner!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *