Speedliner ® : un capitonaj de nădejde şi o oportunitate de afacere!

Folosirea capitonajelor polimerice a luat un avânt considerabil în ultimii ani în construcţia şi recondiţionarea maşinilor, vanurilor, pick-up – urilor, sau diferitelor utilaje folosite în construcţii. Ce le face atât de importante şi necesare? Sunt deosebit de practice în protejarea maşinilor şi utilajelor, dar şi a diferitelor suprafeţe pe care sunt aplicate. Oferă o protecţie eficientă împotriva zgârieturilor, loviturilor şi a tăieturilor, rezistă la contaminarea bacteriană şi protejează împotriva contaminărilor încrucişate în cazul transportului de materiale diferite cu acelaşi van.

Pe piaţa mondială există o varietate de sisteme care oferă capitonare polimerica pe suprafeţe diverse, de la sisteme de bază, adică cele care sunt utilizate la un nivel casnic, până la cele folosite la nivel industrial. Pentru a înţelege mai bine cum să alegem capitonajul util pentru maşina noastră, ne-am propus să răspundem la două întrebări frecvente de care ne lovim destul de des atunci când trebuie să optăm pentru folosirea unui produs sau altul.

  1. Care sunt avantajele Speedliner ®   în comparaţie cu alte produse similare de pe piaţă?

Când vine vorba de protecţie brandul Speedliner®  se numără printre cele mai bune produse de acest gen din lume. Selecţia de polimeri speciali din compoziţia lui oferă un capitonaj de o versabilitate şi rezistenţă fără concurenţă pe plan mondial în acest sector. Firma noastră este preocupată în permanenţă de continua dezvoltare şi îmbunatăţire a rezistenţei, dar mai ales a calităţii capitonajului polimeric oferit. În prezent se lucrează la dezvoltarea Speedliner Euro FR® , un viitor produs care va oferi protective la flacără deschisă.

Produsul nostru este disponibil în peste 25 de culori standard, în variantă metalică sau pearlescentă şi oferă posibilitatea folosiri unor pigmenţi speciali din industria constructoare de maşini pentru aplicaţii “color match”. Acestea au rolul de capitonare în culoarea originală a autovehiculului. Pentru sporirea rezistenţei produsului, Speedliner ® conţine aditivi speciali Kevlar ™ , o marcă autentică DuPont ™ , create pentru suprafeţe antiderapante şi condiţii umede.

  1. Care sunt avantajele pentru un dealer autorizat?

Pe lângă calitatea deosebită a produselor sale, firma noastră oferă şi o oportunitate de afacere pentru orice persoană care doreşte să devină dealer autorizat Speedliner® . Avantajele? Sunt multiple. În primul rând Speedliner® nu este o franciză şi din această cauză costul de inceput este relativ redus în comparaţie cu alte pachete de început din domenii similare. Mai mult decât atât, cantitatea de polimer cuprinsă în fiecare pachet este suficientă pentru recuperarea investiţiei iniţiale, astfel sunt create condiţiile recuperării rapide a costului pachetului achiziţionat.

Un alt avantaj de care pot beneficia dealerii produselor noastre este cel al publicităţii. Speedliner® România participă frecvent la expoziţii specifice de promovare a capitonajului realizat şi urmăreşte orientarea potenţialilor clienţilor care contactează firma către dealerii locali autorizaţi. Şi pentru că Speedliner® România este prezentă şi în mediul online, oferă prin intermediul site-ului său posibilitatea de publicitate on-line pentru toţi dealerii şi aplicatorii autorizaţi care solicită acest lucru.

Suportul  tehnic permanent acordat dealerilor săi este o altă preocupare importantă pentru Speedliner® România. Dealerii Speedliner® vor beneficia de experinţa noastră de mai bine de 15 ani în distribuţia şi aplicarea capitonajelor polimerice, ori de câte ori este acest lucru este necesar.

Toţi aplicatori autorizaţi Speedliner® România sunt consideraţi companii independente. Ei pot practica politica proprie de promovare a produsului precum şi propriile lor preţuri. Speedliner® România va oferi doar o recomandare de preţuri şi nu va interfera sub nici o formă cu politica preţurilor dealerilor.

Din informaţiile pe care le deţinem Speedliner® România nu are concurenţă în acest moment pe piaţa românească în ceea ce priveşte capitonajele polimerice. Acest fapt face posibilă atât acordarea de exclusivitate pentru dealer pe o zonă dorită, dar şi discounturi substanţiale de volum şi de dealer.

Pentru că pune mare preţ pe calitate, Speedliner® Romania urmăreşte îndeaproape respectarea condiţiilor de aplicare a capitonajului şi de acordare a garanţiei de către toţi dealerii autorizaţi.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Speedliner ® : un capitonaj de nădejde şi o oportunitate de afacere!

  1. Andreea spune:

    Multumim Speedliner pentru profesionalism. Cu siguranta o sa recomand mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *