De ce sa devii dealer autorizat Speedliner® – Avantaje si beneficii

   Speedliner® este una dintre cele mai inventive și utile noutăți regăsite în mediul online. În sens larg, Speedliner® definește este un capitonaj protectiv permanent care oferă maximum de protecţie disponibilă pe piaţă la ora actuală. De asemenea, Speedliner® este un polimer poliurethanic elastomeric de înaltă performanţă, proiectat pentru aplicarea în strat gros pe diferite suprafeţe. Trebuie menționat faptul că este singurul capitonaj protectiv aplicabil prin pulverizare, cu rola sau pensula, permiţând chiar și adăugarea de aditivi anti-alunecare.

Produsele Speedliner® sunt rezistente la soluții chimice, având garanție pe viață. Profesionasimul celor care administrează produsele Speedliner® este redat și prin faptul că propun o oferă personalizată tuturor cliențiilor, în funcție de cerere. În plus, există mereu posibilitatea obținerii unor discounturi semnificative. Unul dintre obiectivele actuale fundamentale ale companiei este creearea unei reţele naţionale de dealeri/aplicatori autorizaţi, pentru a putea acoperi fiecare judeţ din ţară. Pachetele de afaceri începe de la 7500 euro.

Care sunt avantajele unui dealer autorizat Speedliner®?

 • Nu este o franciză, prin urmare pleacă de la un cost de inceput relativ redus;
 • Cantitatea de polimer cuprinsă în fiecare pachet este suficientă pentru recuperarea investiţiei iniţiale, așadar nu vei pierde nimic, ci ai șanse de 99% să câștigi;
 • Certificatele obţinute la testele independente sunt puse la dispoziţia dealerilor autorizaţi;
 • Suport tehnic permanent;
 • Independenţă – dealeri autorizaţi pot pune bazele unor companii independente de Speedliner® România, iar practică politica proprie de promovare a capitonajului şi propriile preţuri.Speedliner® România ofera doar preţuri recomandate, nefiind impuse; deci nu interferează, la nivel economic, cu politica preţurilor;
 • Lipsa concurenţei  la momentul actual: niciun alt tip de capitonaj polimeric nu este prezent pe piaţa autohtonă.

Care sunt beneficiile directe ale dealerului autorizat exclusiv?

 1. Piaţă de desfacere exclusivă în zona şi pe perioada dorită:
 2. Preţuri promoţionale şi gratuităţi;
 3. Creditare la comenzi pe o perioada de timp prestabilită şi în limitele unei sume prestabilite;
 4. Discounturi substantiale de dealer și de volum;
 5. Devine furnizorul exclusiv al tuturor dealerilor din zona pe care se deţine exclusivitatea;
 6. Posibilitatea achiziţionării spre vânzare a pachetelor de mai sus, la preţuri preferenţiale.

Așadar, date fiind toate informațiile prezentate mai sus, a fi dealer exclusiv și autorizat Speedliner® este o adevărată provocare care implică descoperirea unor noi drumuri nebătute de nimeni, dar beneficiile pe termen lung surclasează orice risc, minor de-altfel. Lucrând ca dealer executiv și autorizat vei avea parte de provocări continue care te vor ajuta să îți dezvoluți calități puternice în ceea ce privește managementul. Speedliner® îți oferă posibilitatea unui program flexibil, veniturile urmând să fie direct proporționale cu munca depusă. Așadar, fii diferit, alege Speedliner®.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *